Links to other sites


Description:

De software voor urenregistratie

Met altijd de juiste gegevens paraat, weet u precies waar u aan toe bent. Waar u ook bent of waar uw medewerkers ook zijn. Dat regelen wij voor u met TimeWriter; dé software voor urenregistratie voor kleine en grote bedrijven. Gebruiksvriendelijk, veelzijdig, compleet en ook heel geschikt voor het factureren, budgetbewaking en verlofregistratie.

Urenregistratie en thuiswerken

Werken uw medewerkers (deels) vanaf een thuiswerkplek? Ook daarbij komt TimeWriter goed van pas. Naast de vastlegging van de tijdsbesteding kunt u binnen TimeWriter ook vastleggen op welke locatie die werkzaamheden zijn uitgevoerd, dit kan van belang zijn voor de (belastingvrije) vergoeding van reiskosten.

Alle belangrijke informatie op 1 plek

Met TimeWriter heeft u geen verschillende bronnen meer die u moet raadplegen om over alle informatie te beschikken, u houdt vanaf nu alles bij in 1 database. En dat heeft heel veel voordelen:

sneller toegang tot alle beschikbare informatie

meer inzicht dankzij mogelijke koppelingen tussen alle informatie en vele rapportage-opties efficiënter invoeren doordat er geen losse lijsten bijgehouden moeten worden minder fouten en meer betrouwbare informatie doordat er minder handelingen nodig zijn veelzijdig toe te passen dankzij de flexibiliteit van het systeem

Target URL : https://www.timewriter.nl/